Bilskrot i Trollhättan för den miljömedvetna

En modern bilskrot i Trollhättan återvinner allt som återvinnas kan på din gamla skorv till bil. Sedan kan du välja att köpa en ny bil – eller börja cykla.

Vad händer med bilen när du lämnar den på skroten? Svaret är såklart att ingenting försvinner. Allt finns kvar. Men du kan vara säker på att din bil kommer till god nytta. En modern bilskrot källsorterar och återvinner allt som återvinnas kan på din bil. Det gäller stora bildelar såväl som alla vätskor som finns i din bil.

Det kan faktiskt vara ett miljövänligare alternativ att skrota bilen istället för att fortsätta köra den. Särskilt om det är ett gammalt bensinmonster det handlar om. Visserligen har såklart nyproduktion av bilar också en stor miljöpåverkan, men väljer du rätt ny bil efter att du skrotat din gamla kan du ha den i många år.

Cykla visslandes hem från din bilskrot

Det kan också vara en möjlighet att skrota din bil på en bilskrot i Trollhättan, och sedan inte köpa någon ny. Det är nog det mest miljövänliga av allt. Att cykla är ett fantastiskt sätt att ta sig fram på. Du får vinden i håret och motion på köpet. Och belastar inte planeten ett endaste dugg. Nästan i alla fall.

Om du är riktigt händig kanske du till och med kan försöka göra om vissa delar av din bil till en cykel? Personalen på bilskroten kan säkert försöka hjälpa dig, i alla fall om de har gott om tid och bra humor. Skrota din bil smidigt hos detta företag: www.bilskrottrollhättan.se