Vad gör man egentligen på Globen?

När man hör Globen tänker man direkt något stort. En konsert, eller något annat spännande att gå och se. Men många saker benämns i dag som Globen, då det nästan blivit ett eget litet område.

Man ska leva livet fullt ut, det är man bra på att göra. Framförallt med sina bästa vänner som man gör allt tillsammans med. Vartenda tillfälle som har varit gick man på Globen arena för att se en show. Den har ju bytt namn nu till Avicii arena i stället. Vad man inte tänkte på är hur mycket annat man kan göra däromkring. Globen är nära till allt, om man bor i Stockholm. Det är enkelt att ta sig dit för dem som bor i Stockholm. Så varför inte passa på att ta sitt körkort där? Nära till hands, och ett område du känner igen.

Frihet i din hand

Redan nu kan man känna försmaken av att ha körkortet i handen. Den där friheten som kommer att bli när man kan köra dit man vill, såklart med bästa vännerna. Eftersom man redan gör allt tillsammans vill man även börja med körkortet tillsammans. Globens trafikskola ligger bra till för alla, det är det bästa valet. Med deras hjälp har man förhoppningsvis körkortet så snart som möjligt. Hårt pluggande och mycket körande, utöver körskolans körlektioner kan man även göra det hemma med sin körhandledare. För man är så otroligt redo för att få börja köra själv, hitta på alla de äventyr ni pratat om.