Tryckeri i Stockholm visar kunden rätt

I en stor butik är det ibland svårt att hitta. Inte bara för alla produkter, utan för att butiker roar sig med att flytta runt dem. Varför tar de inte bara hjälp av ett tryckeri i Stockholm?

Det är en fråga som Ingemar ställt sig många gånger, när han irriterat letat bland hyllorna. Nu står han själv i startgroparna för att öppna en matvarubutik. Han ska minsann inte göra samma sak! Hos honom ska kunderna känna sig trygga. Finns det ingen personal i närheten ska skyltar med tydlighet visa var de ska gå. Med denna ambition för ögonen kontaktar Ingemar ett tryckeri i Stockholm som han sett ut för länge sedan. Där har han fått hjälp med privata saker tidigare, och alltid blivit väl behandlad och fått snabba leveranser.

Ett Stockholmstryckeri med servicekänsla

Ingemar gick igenom tryckeriets sortiment och bestämde att han ville ha hyllvippor; kort som visar vad som finns på hyllan. Han beställde även runda dekaler som klistras på golven i varje gång. Nu skulle det bli enkelt för hans kunder att hitta rätt bland hyllorna, även om han bestämt att det också ska finnas gott om personal till hands. När en lokal äggleverans kom en morgon började Ingemar språka med företagaren. Han visade skyltarna han köpt och fick gillande nickar. Ingemar kunde inte låta bli att berätta för mannen att tryckeriet även kan göra små klistermärken som informerar om att en vara är närproducerad. Kanske, tänkte Ingemar, kan han få rabatt vid nästa beställning eftersom han just ordnat en ny kund!