Sälja bil enkelt i Stockholm

Varför lägga tid på att sälja sin bil själv. Väljer man att låta någon annan sälja bilen i Stockholm behöver man inte göra annat än att ta emot pengarna.

Paret Eriksson hade för något år sedan köpt en bil med plats för sju personer. De var en stor familj som gillade att åka iväg på diverse utflykter och då krävdes en hel del plats. Då hade barnen varit tonåringar och nu hade de flyttat hemifrån. Flera av dem till och med till annan ort för att plugga.

Den stora bilen fyllde inte längre sitt syfte och drog allt för mycket bensin så det var dags att byta. Men först var de tvungna att hitta en köpare till den egna bilen. Något som innebar massor av jobb. Bilen skulle städas både in- och utvändigt. Annonser skulle sättas ut och visningar skulle hållas.

Sälja bil en onödig syssla

Anton Eriksson hade hört att bilfirmor kunde köpa in bilar men gissade att priset skulle bli väl lågt. Men det skadar inte att kolla. Kanske var det ändå värt det med tanke på att han skulle slippa allt jobb. Han förhörde sig om det med flera för att se om han kunde sälja bil i Stockholm till bra pris.

Han hittade en bilfirma som inte bara köpte in bilar. De hade även många till salu som de reparerat så de var som nya. Anton övertalade frun Rebecka att följa med för att titta. Så några timmar senare hade de både sålt sin bil och bara behövt lägga lite emellan för den elbil Anton nu rattade ut från bilfirmans parkering.